Wat klanten zeggen

Ik vond het een hele bijzondere en waardevolle workshop. Ik heb genoten heel de middag. De theorie was erg interessant.  De ervaring van hoeveel krachtiger je bent na de Wim Hofman ademhalingstechniek was heel bijzonder. Die zou iedereen moeten weten!

Wat een lichamelijk en geestelijk kick heeft een ‘duik’ in het ijsbad mij gegeven!!! Echt supertof! Het stond al jaren op mijn bucketlist. Mijn lichaam reageerde eerst met stress; mijn hart bonkte bijna mijn lijf uit en mijn ademhaling werd onregelmatig en oppervlakkig. Heel bijzonder om te ervaren dat ik daarna toch in een soort van ontspannen/meditatieve toestand kwam.

Het was mooi om te ervaren hoe de kou zorgde voor een diepe verbinding met mezelf. De kou, die mijn huid deed tintelen, zorgde ervoor dat ik bewust werd van al mijn lichaamsdelen. En dat zorgde ervoor dat ik een diepe verbinding met mijn lichaam en geest ervoer.

Dank je wel nog Manon, voor je fijne manier van alles overbrengen en niet te vergeten je enthousiasme.

Echt voor iedereen een aanrader om de workshop bij Manon te volgen!!! Ze doet alles met veel liefde en passie!

Miranda

De koudeworkshop bij Manon was ontzettend inspirerend, leerzaam en bovenal een feestje om te doen! Mijn grootste overwinning is dat ik de kou niet meer vijandelijk tegemoet treed, maar met open armen ontvang. Niet meer verkrampt niet meer bang. Want ik kan erop vertrouwen..

Mijn lichaam houd mij warm!!!

Ijzig zelfverkouwen

Adem Adem!

Neem mij mee!

Ik geef me over ademzee

Tintelingen springen

Door mij heen

Tranen zingen

Door zuchten heen

Adem waar ik in verdween

In mijn rust ben ik alleen

Alleen maar stilte om mij heen

Koude kan ik nu omarmen

Vol vertrouwen ‘t water warmen

In mijzelf de kachel branden

Blaas adem uit

Het vuurtje aan

Mijn glimlach kan weer stralen gaan

Duik onder in de kou

Ijsblokjes in mijn haar

Ik gooi ermee

Ik heb het heet

Had ik mijn badeend maar

De kou verlaten

Mezelf verwarmd

Mijn eigen kracht

Ontmoet in angst

Mijn lijf blijft warm

Maar word geprikt

Door 1000 kleine spelden

Ik tintel en ik tril nog maar…

Wat zijn we toch een helden!!!

Kou omwarmen

Kom maar kou

Ik lust je rauw!

Ben niet meer bang voor jou!

Duik niet weg

In verkramping

Maar omarm jou

Trek niets aan..

Van kou

Adem uit en uit en uit

Mijn lichaam warmt mij nou

Het is mijn trui die huilt

Van eenzaamheid

Voelt zich alleen

Wil om een bibberwezen heen

Verwarming uit en ramen open

Koude tegemoet lopen

Kou van jou

Kou van mij

Loop warm voor focus

Vertrouw mijn lijf

Mary Ann

Ik had me ruimschoots van tevoren opgegeven voor de workshop van Manon en op dat moment voelde ik me heel stoer dat ik dit zou gaan doen. Maar toen het eenmaal zover was en ik onderweg naar de workshop reed, vroeg ik me af waarom ik dit in hemelsnaam ging doen: vrijwillig in een ijsbad liggen! Eenmaal aangekomen bij Manon voelde ik direct al een heel warm welkom en eerlijk is eerlijk: ik heb echt een heel leuke ochtend gehad, waar ik nog steeds met veel plezier op terugkijk! Manon neemt je op een heel prettige manier mee in het proces van ademhalen en concentratie, waardoor je uiteindelijk de stap neemt om het daadwerkelijk te doen. Ik was erg trots op mezelf en ben heel erg blij dat ik deze ervaring heb gedaan: ik kan het iedereen aanraden om te doen. En het was zeker geen eendagsvlieg: nu 5 weken later douche ik nog steeds koud en voel me steeds beter en fitter. En het is niet moeilijk om het koude douchen vol te houden; net zoals als tanden poetsen: even de tijd ervoor nemen en klaar. Dankjewel Manon!

Sandra SmitsMens & Kennis
Jolanda

Ik hou van mensen die hun passie leven. Manon is zo iemand. Ze is supergoed in haar vak! Ze verdiept zich uitvoerig in nieuwe behandelmethodes én andere aspecten die schoonheid en een gezonde huid en lichaam bepalen. Ze adviseert nooit iets zonder het zelf eerst kritisch uit te proberen. Dat, gekoppeld aan haar warme persoonlijkheid, maakt dat ik haar volledig vertrouw en resultaten behaal.

Jolanda

Ik heb vanmorgen bij het wakker worden de ademhaling gedaan en daarna koud-warm-koud gedoucht. Dat koude water was wel even snakken naar adem trouwens… Maar ik voel me helder en energiek nu, een heel verschil met mijn normale ochtenden. En het voelt alsof ik een knop heb omgezet gisteren in het ijsbad, in contact met mijn kracht. Dus ik ben heel dankbaar dat je deze geweldige workshop hebt gegeven en dat ik hem mezelf heb gegund.

Karin
Yvonne

Ik was op zoek naar een manier om er jonger uit te zien, naar meer balans en energie. Ik heb de anti-aging workshop gevolgd, alle adviezen opgevolgd en de methode ervaren. Ik ervaar nu veel meer lichamelijke energie en innerlijke rust. Alles wat Manon zo enthousiast met je deelt, heeft ervoor gezorgd dat ik me lekker “mijn eigen mooie unieke ik” voel!

Yvonne

Heb gistermorgen gelijk helemaal koud gedoucht en heb daar de hele dag profijt van gehad. Het was een mooie middag!

Wies

Wij, Claire en ik willen jou, en natuurlijk ook Ans hartelijk bedanken voor de enerverende middag die we bij/met jullie en de andere deelnemers hebben beleefd. Het was bijzonder, informatief, interessant, ontspannen, warm en…..koud.. het was héérlijk en ik zal dan ook goede verhalen rond vertellen, om te beginnen bij Living Well, want een van de trainsters maakte mij er op attent, zou bovendien  meedoen vandaag, maar twijfelde omdat ???  jawel..zij het altijd koud heeft..dus die ga ik maandag als eerste aanpakken..hihi..

Nogmaals bedankt voor jullie lieve ontvangst en verzorging, van de in -en externe mens.  Claire vond het extra interessant, omdat zij ook buiten de gebaande paden van de moderne medische wetenschap verder wil kijken, kortom een TOP middag..tot horens of ziens, lieve groeten van Claire en Renée van Eersel

Claire en Renée van Eersel

Ik vond het een geweldige ervaring, het heeft mijn zelfvertrouwen, vooral in de auto, een flinke boost gegeven. Ik ben niet bang voor de auto, ook niet voor de weg, maar puur voor de reactie van mijn lichaam. Dit is geconditioneerd in de periode dat ik overspannen was. Als ik nu terugkijk ben ik blij dat dit gebeurd is en heb ik nu een baan waarin ik veel lekkerder in mijn vel zit. Alleen jammer dat je van die angst niet 1,2,3 af komt, maar je hebt me een hele goede zet in de goede richting gegeven.

Bedankt voor deze positieve ervaring.

Mieke
Tim

Manon is echt een vakvrouw! Dankzij haar ben ik veel meer gefocust op wat ik iedere dag moet doen, ziet mijn huid er veel beter uit en kan ik kou of warmte veel beter verdragen. Je weet niet wat je mist. Ik zou iedereen willen aanraden om een workshop bij Manon te volgen! Start ook met koud douchen, mediteren en het universum vragen wat je wenst!

Tim

Voor mij geven je lessen me ook echt rust in me kop.

Ik ben altijd veel een denker en na jouw lessen was ik zo vrolijk en zo leeg van binnen heerlijk was dat.

Dus voor mij zijn ze super.

Ben

Focus, ademhaling en kou

Een drukke baan. Steeds aan staan.

Op een gegeven moment is de rek eruit en red je het niet meer met je gebruikelijke uitlaatkleppen.

Ik ging op zoek naar wat anders een dat heb ik gevonden tijdens deze ijskoude workshop!

Inmiddels ben ik een paar weken verder en denk ik dagelijks aan deze bijzondere ochtend.  Iedere avond doe ik wat oefeningen. Ik denk anders na over het hoe en waarom van mijn handelen. Hierdoor ben ik me meer bewust van de manier waarop ik mijn werk doe en hoe het mogelijk anders kan.

Een waardevolle ervaring met een blijvend positief effect op mijn levensstijl.

Karen