Team uitje = team boost: ijsbad workshop voor bedrijven

Op zoek naar een teamuitje dat niet alleen fun en uitdagend is, maar je team ook een boost geeft? Speciaal voor bedrijven organiseert Elysée Health een onvergetelijke ijsbad workshop.

Een workshop die bijdraagt aan de vitaliteit, de productiviteit van je medewerkers, doelgerichtere samenwerking en meer werkplezier. De deelnemers leren met elkaar heel gericht een aantal korte, krachtige en doeltreffende oefeningen die makkelijk in je dagelijkse leven in te passen zijn rond Koude, Ademhaling, Focus en Meditatie. Kernwoorden zijn teambuilding en bewustwording van gezondheid en mentale kracht.

Hoe word ik productiever? Hoe kan ik beter mezelf zijn? Hoe kan ik gezonder leven? Hoe krijg ik meer energie? Hoe kan ik me beter voelen? Hoe krijg ik een mooiere huid? Hoe kan ik het beste met stress omgaan? Hoe kan ik me focussen op wat ècht belangrijk voor me is?

Wat het oplevert …

Vitaler, energieker, stressbestendiger

Een ijsbad versterkt lichaam en geest. Het boost je immuunsysteem en je krijgt er ontzettend veel energie van. Dat komt doordat het al je lichaamsfuncties activeert en in balans brengt.

En hoe vitaler en energieker, hoe beter je bestand bent tegen stress. Deze workshop past dan ook prima binnen het vitaliteits- of duurzame inzetbaarheidsbeleid van uw organisatie en kan absoluut leiden tot minder ziekteverzuim. En waarschijnlijk kan voortaan ook de verwarming een paar graadjes lager, want na deze ijskoude ervaring kun je veel beter tegen kou.

Productiever, meer gefocust, betere concentratie

Je springt niet zomaar in een bad met ijs. Daarvoor moet je uit je comfortzone en dat vereist focus en concentratie. Je leert daarom speciale ademhalings- en ontspanningstechnieken die je helpen een ijzersterke focus en concentratie te ontwikkelen. En denk je eens in wat het met je zelfvertrouwen doet als je eenmaal 2 minuten tussen de ijsblokjes hebt gezeten. Je bent buiten je comfortzone getreden, hebt je grenzen opgezocht en ontdekt dat je veel meer kunt dan je misschien ooit hebt gedacht. Zo’n positieve ervaring neem je mee, privé en op het werk.

Doelgerichtere samenwerking, meer werkplezier

Je leert niet alleen je eigen grenzen én potentieel beter kennen, maar ook die van je collega’s. Omdat je elkaar in het ijsbad in de puurste vorm ziet, leer je elkaar op dieper niveau kennen waardoor de samenwerking en het begrip voor elkaar enorm verbetert. Deelnemers ervaren dat je er niet alleen voor staat als je je openstelt voor de steun en aanmoediging van je collega’s. De basis voor teamwork. Kortom: een verrijkende groepservaring die het werkplezier en de kracht van het team als geheel vergroot.

Programma workshop

Wat kun je verwachten?

  • een heldere uitleg over de voordelen van koude integreren in je leven
  • je ervaart de waarde en mogelijkheden van Ademhaling, Focus en Koude
  • korte, krachtige oefeningen die je makkelijk in je dagelijkse leven kunt toepassen
  • intensieve persoonlijke aandacht en begeleiding
  • een leuke ontspannen workshop met veel plezier en verbinding
  • een onvergetelijke ervaring in het ijsbad.

De cursus kan op verschillende manieren gegeven worden:

  • Kleine groepjes (8 tot 12 personen)
  • Trainingen op eigen locatie of extern: denk aan sportscholen, organisaties en bedrijven

Duur

5 uur

Prijs

Vanaf € 97,50 p.p., exclusief locatie, reistijd en reiskosten.

Maatwerk

In overleg is veel mogelijk, we kunnen in onderling overleg de cursusinhoud naar behoefte aanpassen. Neem gerust contact op.