Fanclub

Fanclub Willem de RidderGeplaatst door Schoonheidsinstituut Elysée op maandag 26 juni 2017

De Fanclub is gestart door Willem de Ridder.  De basistheorie hiervan is spiegelogie: je kunt alleen maar zien, hoe jij jouw wereld bedenkt. Zo houdt ieder positief of negatief gevoel jou een spiegel voor. Je creëert namelijk jouw wereld naar beeld en gelijkenis.

Doorbreek jouw ingesleten denkpatronen in een groepje in een veilige, vertrouwde omgeving, waarbij jullie elkaars fan zijn. Leer onvoorwaardelijke liefde en steun te geven en te ontvangen . Leer dat gevoel eigenlijk gewoon energie is die je voelt in jouw lichaam. Aan deze energie heb je ooit in gedachten een naam gekoppeld en dat zit dan vast voor de rest van je leven. Ons denken overheerst ons gevoel.

We gaan oefenen om alleen maar je lichaam te voelen en alleen het gevoel toe te staan, zonder er een gedachte aan te koppelen.

We gaan oefenen om te zeggen wat je wilt in plaats van wat je niet wilt. Want waar je aandacht aan geeft, dat groeit! En zo kun je de macht over jouw leven weer in eigen handen nemen, echt waar. Je zult het zien, na de eerste keer al, dat je je veel gelukkiger voelt.

En wie gelukkig is die straalt!! De allerbeste anti-aging tip!

Doe mee, dan spelen we de fanclub bij mij in Schoonheidsinstituut Elysée te Gouda of in Renkum bij sportschool Sjabbens. Dit is GRATIS. Een korte impressie krijg je in het bovenstaande filmpje van 3 minuten onder de titel “Niet lullen maar voelen“.

De handleiding kun je hier downloaden.

Of download de volgende geluidsbanden van bedenker Willem de Ridder himself (met zijn permissie, in rar-formaat, te openen met gratis te downloaden WinRar). Of luister gewoon hier …

01 Willem Praat Met Jou Over Spiegel

02 De Gevoelservaring

03 De Gevoelservaring Voor Gevorderden

04 De Krachtcentrale

05 Heerlijk Ontwaken

06 Vergeven

07 Spiegelogie Rap

Kijk in het menu onder Programma’s voor de eerstvolgende fanclub mogelijkheid, of stuur een email naar info@elyseehealth.nl.