Anti-aging workshop: train jezelf mooi

Blijf op een natuurlijke manier zo gezond en mooi mogelijk!

Volg een training die is gericht op de interne schoonheidsverzorging. In de training leer je heel gericht een aantal korte, krachtige en doeltreffende oefeningen die makkelijk in je dagelijkse leven in te passen zijn rond:

  • ademhaling
  • meditatie
  • yoga
  • koude

Wat mag je als resultaat verwachten?

  • Je traint het bloedvatenstelsel, de spieren en de hormoonhuishouding.
  • Je ziet er binnen korte tijd veel jonger uit, zeker in combinatie met schoonheidsbehandelingen.
  • Je beweegt zich zowel lichamelijk als geestelijk soepeler door het leven, terwijl je juist vasthoudender bent op momenten dat het belangrijk is voor je zelfbehoud

In deze tijd van photoshop en botox wil ik dolgraag een tegenbeweging maken en vrouwen met trots hun leeftijd laten dragen terwijl ze er “natuurlijk mooi” uitzien. Helaas lukt dat moeilijk met alleen maar uitwendige schoonheidsverzorging.

De huid komt steeds meer onder druk te staan door alle invloeden van buitenaf en van binnenuit, zoals stress, roken, alcohol, slaaptekort, overgewicht, te weinig beweging en ongezond eten. Het is daarom minstens zo belangrijk om ook aan inwendige schoonheidsverzorging te doen!

Deze training geef ik op individuele basis of in groepjes van maximaal 4 personen, om je voldoende intensief te kunnen begeleiden met de oefeningen en je op weg te helpen dit met regelmaat te gaan doen. Desgewenst kan de training helemaal naar jouw persoonlijke behoeften aangepast worden. Normaal gesproken duurt de training een uur.

Je gaat naar huis met een syllabus waarin het hele verhaal onderbouwd staat beschreven. Dit is aangevuld met internetsites en YouTube filmpjes ter ondersteuning. Je krijgt ook een beproefd ochtend- en avondschema waarmee je thuis aan de slag gaat.

De training helpt je terug te komen naar je eigen lichaam, je basis. Daardoor belandt je vanzelf in het nu, je zult veel beter kunnen focussen, waardoor je energie niet meer versplintert en er dus genoeg overblijft voor de stelpost van ons lichaam: de huid!!