Hoe word ik effectiever en productiever? Hoe kan ik beter mezelf zijn? Hoe kan ik gezonder leven? Hoe krijg ik meer energie? Hoe kan ik me beter voelen? Hoe krijg ik een mooiere huid? Hoe kan ik het beste met stress omgaan? Hoe kan ik me focussen op wat ècht belangrijk voor me is?

Voor in je agenda

Datum:  zaterdag 16 februari 2019
Tijd:
vanaf 14:45 uur inloop, start om 15:00 uur, einde 17:00 uur
Locatie:
Ambachtsstraat 3, 2802 AM Gouda
Aanmelding:
via contactformulier

Opfris workshop

Deze workshop is speciaal voor oud-cursisten van de koude- of anti-aging workshops van Elysée.

Kom je ademhalingsoefening nog een keer beoefenen onder toeziend oog van Wim Hof instructrice Manon van Nielen.

Omdat thuis nog weleens iets een eigen leven gaat leiden is het fijn je ademhalingsoefening onder toezicht te doen. We gaan met z’n allen oefenen en als extraatje ga je nog een keer heerlijk in het ijsbad. Nu je al een tijdje bezig bent met de Wim Hof Methode is het fijn om het ijsbad nogmaals te ervaren. Dit keer kom je nog dieper in jezelf terecht en ervaar je bewuster de kracht in jezelf.

Voel je welkom voor maar € 25