Laat mij jou helpen je unieke jij te durven zijn!Manon van Nielen

Gezondheid en schoonheid combineren, dat is de missie waar ik voor ga. Samen vormen deze twee pijlers de kernwaarden voor mijn twee merken, Schoonheidsinstituut Elysée en ElyséeHealth.

Het is mijn ambitie om de ademhalingstechniek en de IJsbad-ervaring aan zoveel mogelijk mensen mee te geven. Dat is hard nodig, want de tijd waarin we leven is uitdagend genoeg. De voortdurende stress om ons heen lijkt per dag toe te nemen. Als mens moeten we ons stevig wapenen tegen de constante druk die op ons wordt uitgeoefend

De dankbaarheid die ik ervaar nadat mensen in een ijsbad zijn geweest is een waar cadeau voor mij, it keeps me going. Het inspireert me enorm om mensen te helpen de verantwoording voor hun gezondheid, immuunsysteem, lichaam en uitstraling te nemen en hun ware zelf te gaan leven.

Laat mij jou helpen je unieke jij te durven zijn!

Mijn visie

Manon van NielenMet mijn eigen praktijk Elysee heb ik al jaren honderden klanten met mijn unieke methode mogen helpen om het maximale uit zichzelf te halen. Door de behandeling altijd te beginnen met een gesprek over de leefstijl tot nu toe en deze informatie te combineren met de huidige looks en gezondheidssituatie van de klant op dit moment, heb ik al jaren een uitzonderlijke positie gehad om te zien wat de best werkende tips en trucs zijn op het gebied van anti-aging. Gaandeweg de behandeltrajecten liet zich zien dat een bepaalde leefstijl verreweg de beste resultaten opleverde. Zo is mijn eigen unieke methode ontstaan, een combinatie van voeding, yoga, koudetraining, meditatie, ademhaling, schoonheidsverzorging en nog veel meer.