Laat mij jou helpen je unieke jij te durven zijn!Manon van Nielen

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de mooiste, gezondste en beste versie van zichzelf kan worden. En dit alles op een natuurlijke manier. Ik wil jou (m/v) met trots je leeftijd laten dragen.

Wil je er op een natuurlijke manier zo mooi en vitaal mogelijk uitzien, of wil jij het maximale uit je uiterlijk en innerlijk halen?  Dan kan ik je helpen. Ik wil mensen inspireren te stralen en zoveel mogelijk uit zichzelf te halen.

Laat mij jou helpen je unieke jij te durven zijn!

Mijn visie

Manon van NielenMet mijn eigen praktijk Elysee heb ik al jaren honderden klanten met mijn unieke methode mogen helpen om het maximale uit zichzelf te halen. Door de behandeling altijd te beginnen met een gesprek over de leefstijl tot nu toe en deze informatie te combineren met de huidige looks en gezondheidssituatie van de klant op dit moment, heb ik al jaren een uitzonderlijke positie gehad om te zien wat de best werkende tips en trucs zijn op het gebied van anti-aging. Gaandeweg de behandeltrajecten liet zich zien dat een bepaalde leefstijl verreweg de beste resultaten opleverde. Zo is mijn eigen unieke methode ontstaan, een combinatie van voeding, yoga, koudetraining, meditatie, ademhaling, schoonheidsverzorging en nog veel meer.