Manon van Nielen

Met mijn eigen praktijk Elysée heb ik al 30 jaar honderden klanten met mijn unieke methode mogen helpen om het maximale uit zichzelf te halen. Hierbij is altijd een belangrijke pijler geweest dat Inner Outer Beauty is en andersom.

Op mijn zoektocht kwam ik ook koude trainingen tegen. Tijdens mijn eerste ijsbad werd mij als met een mokerslag duidelijk dat het geluk waar ik zo naar op zoek was, alleen gevonden kan worden door me te verbinden met mijzelf en te luisteren naar mijn gevoel en mijn innerlijke stem. Ik  heb leren luisteren naar de diepe stilte die in mezelf ontstaat als ik me blootstel aan koude.

Gebruik van koude

Deze diepe stilte is synoniem voor vertrouwen, weet ik nu. Vertrouwen is een staat van zijn die ontstaat als een deel van ons zenuwstelsel, het parasympatisch zenuwstelsel, actief is. Koudetraining helpt om jouw parasympatisch zenuwstelsel te activeren en jouw staat van zijn, van angst en tekort naar vertrouwen en rust te brengen.

Daarnaast helpt de training om het immuunsysteem te versterken en de algehele ontstekingsgraad in ons lichaam omlaag te brengen. De ontstekingsgraad, die bij veel mensen door allerlei stressoren vaak veel te hoog is. Naarmate dit langer aanhoudt, kan dit leiden tot verschillende vormen van auto-immuunziekte.

Manon van Nielen

LIVE
Like heaven on earth
LOVE
Like you never been hurt
LAUGH
Like no one is listening
SING
As if no one can hear
DANCE
As if no one is watching
DREAM
Like there are no impossibilities
PLAY
Like there are no winners
GIVE
Like you have plenty
SMILE
Till your face hurts
CHERISH
Your family and friends everyday

Laat mij jou helpen je unieke jij te durven zijn!

Dus stap bij mij in het ijsbad en laat mij jou helpen om koude jouw beste vriend te laten worden. Want als jij met regelmaat gaat leven vanuit vertrouwen en gaat luisteren naar jouw gevoel en jouw innerlijke stem dan kun je een leven gaan leiden dat echt bij jou past en je gelukkig maakt. Dan leer je jezelf echt kennen en omarm je jouw uniekheid.