Koude training

In mijn zoektocht ontdekte ik jaren geleden koude trainingen. Toen werd voor mij duidelijk dat hier een essentiële sleutel ligt om aan je gezondheid te werken. In deze trainingen worden oefeningen met kou, ademhaling en focus afgewisseld. Het geven van deze trainingen is sinds mijn eerste ijsbad een belangrijk deel van mijn dienstenpakket geworden.

Theorie koude training

In mijn training zit een stuk theorie. In Jip en Janneke taal zal ik een aantal zeer belangrijke functies en eigenschappen  van jouw lichaam op speelse wijze duidelijk maken. Ook zal ik uitleggen waarom deze training een belangrijke sleutel bevat die dé oplossing is ter voorkoming of ter stabilisering van een auto-immuunziekte. Ik geloof erin dat als je iets goed begrijpt, je het nooit meer vergeet.

Ademhalingstechniek

De uitleg en beoefening van ademhalingstechnieken laat je ervaren dat adem jouw persoonlijke leefruimte is. Door stress ademen we vaak ondieper, waardoor ook een stuk vrijheidsgevoel en creativiteit verloren gaat. Door meer innerlijke ruimte te maken, ga je weer écht leven. De speciale en krachtige ademhalingstechniek die we voorafgaand het ijsbad doen, helpen het lichaam ontzuren en voor te bereiden op het ijsbad. De uitleg en beoefening van de ademhalingstechniek laat mensen ervaren dat adem gelijkstaat aan het gevoel van  persoonlijke leefruimte. Keer op keer blijkt de ijsbad ervaring een transformationeel effect op te leveren.

Nergens leer je meer jouw focus te trainen als bij blootstelling aan koude. Het ijsbad is een hierin een ware eye-opener.

Schrijf je in voor een koude training

Twijfel je nog? Een goed immuunsysteem is de sleutel voor een goede gezondheid en dat is precies waar je aan werkt met deze impactvolle methode.

Het vraagt misschien enige moed, maar wie dat opbrengt mag rekenen op een ongekende toename van kracht en vitaliteit!