Hoe word ik effectiever en productiever? Hoe kan ik beter mezelf zijn? Hoe kan ik gezonder leven? Hoe krijg ik meer energie? Hoe kan ik me beter voelen? Hoe krijg ik een mooiere huid? Hoe kan ik het beste met stress omgaan? Hoe kan ik me focussen op wat ècht belangrijk voor me is?

Voor in je agenda

Datum: donderdag 13 oktober 2022
Tijd:
vanaf 19:00 uur inloop, start om 19:15 uur, einde 20:45 uur
Locatie:
Het Vijfde Huis, Jac. P. Thijsselaan 45, 2803 RT Gouda
Aanmelding:
via contactformulier

Follow-up ijs workshop

Deze training is voor diegene die al een basis IJsworkshop hebben gevolgd. Zij hebben ervaring met de Wim Hof ademhalingstechniek en het ijsbad en willen hun ervaring uitbreiden en verdiepen.

In deze training doen we een rondje over onze Wim Hof Methode-ervaring tot nu toe.

Hierna gaan we in een lange, zeer intensieve ademhalingssessie op basis van de WHMethode, vervolgens gaat iedereen onder persoonlijke begeleiding in het ijsbad, waarbij we gaan kijken of we tot een volledige ontspanning kunnen komen en daarbij kunnen blijven.

Voel je welkom voor maar € 49